Mamasita op bezoek bij Masters of LXRY

▶️ Wil je meer zien van Mamasita TV? Abonneer op mijn kanaal op YouTube en blijf op de hoogte van nieuwe video’s!

Daar is hij dan! Mijn allereerste vlog. Mamasita is uitgenodigd door Ateliete Events om te komen kijken bij Masters of Lxry! Dus Pinterest Prinsessen opgelet! Al jouw Pinterest Pins van de perfecte verjaardag voor je kindje, babyshower of zelfs je eigen bruiloft worden realiteit met Ateliete Events! Verder kijk ik mijn ogen uit op Masters of Lxry; Modeshow van Rachid Assoui, de thuisbioscoop van JBL, juwelen van Pasqualebruni en nog zo veel meer!

Als je ooit eens op Pinterest hebt gezocht naar inspiratie voor de thema verjaardag van je kindje, dan heb je ze voorbij zien komen. De geweldige tafels vol met lekkers en alles perfect op elkaar afgestemd binnen een thema. En ja, elk jaar waag ik mij er ook aan. Zo heb ik voor Mika’s eerste verjaardag een Elmo en Koekiemonster thema gehad. Voor zijn 2e verjaardag Disney Cars en zijn 3e verjaardag stond in het teken van Mickey Mouse Clubhouse. Ik ga helemaal uit mijn dak met deze thema’s in decoratie, aankleding en catering.  Heel eerlijk, zo professioneel als op sommige Pinterest foto’s is het niet. Wel gezellig en lekker! Maar wat is het toch veel werk! Na Mika’s 3e verjaardag had ik een week nodig om bij te komen. En na 2 weken moest ik toch echt alle Mickey Mouse Clubhouse bordjes en vlaggen opbergen.

Nu kan je achterover zitten en Eliete Costa Brandão van Ateliete Events inschakelen! 5 jaar geleden wilde Eliete voor de 1e verjaardag van haar dochtertje een mooie gepersonaliseerde taart, hapjes, aankleding en decoratie. Ze kon nergens vinden wat naar haar wens was en besloot voor de 1e verjaardag van haar dochter alles zelf te maken. Dat was zo een succes dat ze na alle positieve reacties op het feestje bedacht dat er meer moeders zijn die dit ook zo willen. Nadat de ene aanvraag na de andere bij haar binnen kwam besloot ze voor zichzelf te beginnen. Eliete Costa Brandão is na een paar jaar uitgegroeid tot een eventplanner voor kinderfeestjes, bruiloften, feesten en zakelijke evenementen. Inmiddels kan zij Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau en Najib Amhali tot haar klanten rekenen.

Heb je binnenkort de verjaardag van je kindje? Een babyshower of zelfs een bruiloft? Dan kan je op haar website een offerte aanvragen. Eliete van Ateliete Events neemt dan contact met je op om de offerte uit te werken en gaat bij tevredenheid met haar team aan de slag om er een onvergetelijke en vooral originele feest van te maken.

WEBSITE https://www.ateliete.nl/
FACEBOOK https://www.facebook.com/ateliete/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/atelieteevents/
TWITTER https://twitter.com/ateliete

Heb je gelachen? Like deze video! 💋
Heb je niet gelachen? Abonneer dan op mijn kanaal 😁

LIKE | DEEL | VOLG 

BLOG http://mamasita.nl
FACEBOOK http://www.facebook.com/mamasitanl
INSTAGRAM https://www.instagram.com/Mamasitablog
YOUTUBE https://www.youtube.com/MamasitaBlog
PINTEREST https://nl.pinterest.com/mamasitablog
TWITTER https://twitter.com/MamasitaNL

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami