Lang weekendje Lissabon – Portugal

▶️ Wil je meer zien van Mamasita TV? Abonneer op mijn kanaal op YouTube en blijf op de hoogte van nieuwe video’s!

Throwbackthursday naar ons lang weekendje Lissabon in Portugal! Oh wat was het heerlijk om met mijn vriendinnen op vakantie te gaan! We hebben zo genoten van Lissabon! Prachtige stad, heerlijk eten, leuke mensen en elke dag 30 graden of meer! Kortom enorm genoten! In deze aflevering van Mamasita TV zie je ons vooral aan het eten. We hebben echt heel veel ondernomen, alleen hebben de meeste eetmomenten vooral de camera gehaald. Wat we allemaal nog meer hebben gedaan naast eten? Dat zie je in deze nieuwe aflevering van Mamasita TV! Veel kijkplezier!

Ga je binnenkort naar Lissabon op vakantie? Dan heb ik hier een aantal tips voor je!

Rossio is de populaire naam van het Pedro IV-plein in het centrum van Lissabon. Het is al sinds de Middeleeuwen een van de hoofdpleinen van de stad. Vroeger was het al een bekende plaats voor executies, stierengevechten, demonstraties en als ontmoetingsplek.

Praça do Comércio | s één van de grootste en bekendste pleinen van Lissabon. Het wordt ook wel het paleisplein genoemd, vanwege het Ribeira Paleis dat hier vroeger stond. Het plein ligt recht aan de rivier de Taag, wat het extra bijzonder maakt. Op dit immense plein vind je daarnaast een groot en mooi standbeeld van Koning Jozef I. Zowel overdag als ’s nachts is het zeker een aanrader om dit indrukwekkende plein te bezoeken.

Belém | is 7 minuten te bereiken vanuit het Rossio station in Lissabon. Dit voormalige vissersdorp is vooral bekend vanwege de vele Portugese zeevaarders die hier hun ontdekkingsreizen begonnen. Belém staat dan vol met monumenten die verwijzen naar de ontdekkingsreizen in de Gouden Eeuw en die inmiddels benoemd zijn tot cultureel erfgoed. Naast deze monumenten is er een hoop meer te beleven in deze mooie wijk.

Sintra | is een plaats en gemeente in het Portugese district Lissabon. Het staat er vol met prachtige kastelen, paleizen en landhuizen, omringd door de mooiste tuinen en parken. Leestiphttps://reisgenie.nl/sintra-het-sprookje-van-portugal/

Centro Colombo | met ruim 400 winkels is Centro Colombo het grootste overdekte winkelcentrum van Lissabon. Er is ook een grote bioscoop, een fitnessclub, een driving range om te golfen, een bowlingbaan en zelfs een kartbaan op het dak! Av. Lusíada, 1500-392 Lisboa, Portugal. Openingstijden: 10:0023:00 uur.

Má Fama | hier kan je elke dag ontbijten & lunchen voor weinig en het is zo ongelooflijk lekker! Zoals je ziet in deze video hebben we ons hier vooral gegrepen aan alle lekkernijen! Largo do Chafariz de Dentro 2 | Alfama, Lisboa, Lissabon 1100-139, Portugal.

Hard Rock Cafe | Avenida da Liberdade, 2, 1250 – 144 Lisboa, Portugal

Pasteis de Belém | de nummer één lekkernij uit Lissabon. R. Belém 84-92, 1300 085 Lisboa, Portugal. Openingstijden: 08:0012:00 uur.

Time Out Market Lisboa | een super gezellige foodhal met bijzondere gerechten! Avenida 24 de Julho 49 Lisbon 1200-479. Openingstijden zondag tm woensdag: 10:0000:00 uur & donderdag tm zaterdag: 10:0002:00 uur.

Heb je gelachen? Like deze video! 💋
Heb je niet gelachen? Abonneer dan op mijn kanaal 😁

LIKE | DEEL | VOLG

BLOG http://mamasita.nl
FACEBOOK http://www.facebook.com/mamasitanl
INSTAGRAM https://www.instagram.com/Mamasitablog
YOUTUBE https://www.youtube.com/MamasitaBlog
PINTEREST https://nl.pinterest.com/mamasitablog
TWITTER https://twitter.com/MamasitaNL

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami