Een avondje voor mezelf: Rings 3

Tijd voor jezelf. Heerlijk! Wat dacht je van een avondje naar de film? Mijn goede vriend Ruben vroeg of ik zin had om met hem naar de bioscoop te gaan. En daar ben ik altijd voor in! Mijn favoriete genre: HORROR!

Als klein meisje was ik gefascineerd door horrorfilms! Zonder dat mijn ouders het wisten keek ik vanachter de bank mee. Als mijn broer en ik alleen thuis waren kwam er een videoband te voorschijn van een horror film. En die fascinatie voor horror is nooit gestopt!  Natuurlijk ging ik mee naar de voorpremière van Rings 3!

Het liefst wijd ik een hele blogpost aan Rings 3, maar het is veel leuker als ik het jou vertel in deze video!

Ben jij ook zo een fan van de bioscoop en horrorfilms?

Laat mij op Facebook weten met wie je naar Rings 3 gaat. De winnaar krijgt 2 exclusieve Rings 3 T-shirt opgestuurd.

Rings 3 tshirt

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami