Cars 3

In 2006 was ik de Hostess PitstopPoes op de Disney Cars Première Party in Nederland. Ik kreeg een goed gevulde Disney Cars Goodybag en gaf hem weg aan een collega.Hostess PitstopPoes Disney Cars
Nooit gedacht dat ik 7 jaar later een Cars verslaafde op de wereld zou zetten! Een Disney Cars Goodybag weggeven kan ik nu natuurlijk niet meer maken.

Mika’s was 1,5 jaar toen hij het woordje “auto” kon zeggen. Hij kreeg een longontsteking en was er erg ziek van. Om zijn bewustzijn te checken vroeg ik hem af en toe “auto” te zeggen. Als hij reageerde met “auto” dan was ik iets wat gerustgesteld. Alles in zijn leventje was en is nog steeds auto, auto, auto, auto. Ik had het briljante idee om Mika de animatiefilm Disney Cars te laten zien. En de verslaving was geboren! Ik keek 3 keer per dag Cars! Godzijdank was er ook een Disney Cars 2! Dan had ik tenminste nog wat variatie op een dag. Om hem van zijn Cars verslaving af te krijgen heb ik geprobeerd ‘Frozen’ op te zetten, maar dan was de respons “deze beetje tom, Cars kijken”…. Inmiddels is Mika 3 jaar en is Cars nog steeds zijn leven.

Ok ik geef het toe, Ik ben ook Cars fan! Het is echt een super leuke animatiefilm. Deel 1 is eigenlijk vrij eenvoudig, het gaat over vriendschap. Deel 2 is echt een aktiefilm met explosies en spionnen. Het lijkt alsof de film meegroeit met zijn eerste kijkers. Komt er dan nog een Cars 3? Jazeker! De geruchten voor Cars 3 zijn eindelijk bevestigd! 16 juni 2017 gaat Cars 3 in première. Uit enthousiasme heb ik Mika de officiële filmposter laten zien. En die moet hij nu dagelijks bekijken….wat staat er ons te wachten als de film uit is!?!?

Natuurlijk hebben we de filmtrailer van Cars 3 bekeken. Ik vind hem wel erg donker. Je ziet de favoriete Lightning McQueen racen en vervolgens hoor je een keiharde knal. Brokstukken vliegen je om de oren, gevolgd door Lightning McQueen die over zijn kop gaat. ‘From this moment everything will change’ verschijnt in beeld. Wat betekent dat? Het lijkt alsof Lightning McQueen een groot ongeluk krijgt net als zijn helden Doc Hudson en The King. Wat betekent dat voor Lightning McQueen en zijn vrienden van Radiator Springs? Ok, misschien moet ik gewoon even adem halen en wachten tot juni 2017.

Nooit gedacht dat ik vol passie over een animatiefilm zou schrijven. Maar dat is wat kinderen met je doen, ze slepen je mee in hun heerlijke fantasie- en kinderwereld. Dan mag je ook weer even kind zijn. Uiteraard volgt er volgend jaar in juni een uitgebreide recensie van Mika en mij over Cars 3. Tot die tijd moeten jullie het doen met de filmposter, stills uit de film en de trailer….

Cars 3     Cars 3 (2)     Cars 3 (1)     Cars 3 (0)

 

 

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami